16 ianuarie 2018

Dragnea Masturbatorul

se pare că am o mână foarte proastă” a declarat  aseară în conferința de presă șeful PSD când a fost întrebat de ce și-a dat jos și al doilea guvern.
Este de fapt “Pohta ce-am pohtit” ca să citez dintr-un personaj istoric cu mult mai multă anvergură. O altă decapitare a cuiva care a mișcat în front...

E foarte greu să te abții să folosești vorbe tari în astfel de momente. Și acesta este un semn rău. Este semnul că fără voia ta ai fost tras și tu în mocirlă de către nemernicii care ne conduc. Că știi că țara a intrat într-o fundătură, captiva unor bandiți care vor să scape de pușcărie și să legifereze hoția de partid și de stat.

Faptul că cel poreclit Daddy ne dă cu tifla nouă tuturor nu este altceva decât nota de plată pe care o plătim cu toții. Pentru compromisurile la care am consimțit tacit, pentru absența noastră din “cetate” exact în acele momente când era mai multă nevoie de noi, în final pentru ceea ce suntem dar și ceea ce încă nu putem fi.

Unde întorci privirile, marasm, proastă educație, indiferență, egoism și hoție. Te-ai fi așteptat ca după zece ani de “europă” să ne mai fi europenizat pe ici pe colo. Am făcut-o expulzând vreo câteva milioane de conaționali dornici să devină europeni și cam atât. Câteva milioane de români dornici să muncească cinstit, să-și păstreze un anume standard moral imposibil de conservat în propria lor țară. 

Istoria va consemna (sper) cum se cuvine toată această nebunie la care asistăm de un an încoace. Cum un stat întreg a devenit captivul unei șlehte de bandiți asistând aproape impasibil la propriul viol. Foarte probabil că putem fi un model de studiu despre cum se fură o țară “en-gros”, cu propriul ei accept. Cum un popor nepregătit în asumarea democrației și propriei sale libertăți își transformă patria într-un stat eșuat. Exact la o sută de ani de la formarea României Mari suntem martorii unui spectacol horror asistând cum un stat ce părea să devină un stat de drept se autodevorează masochist pentru beneficiul și impunitatea unei găști politice dispusă să-și siluiască propriul popor.

România a devenit obiectul sexual al lui Dragnea Masturbatorul...


aleXandru goța